Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Geomag Classic Panels Green Line - magnetisk byggesett i resirkulert plast - 200 deler

Geomag - magnetiske byggesett for kreativ lek med uendelige muligheter

Geomag er designet, utviklet og produsert i Sveits. Målet er å designe leker som underholder, og som stimulerer barnets fantasi, nysgjerrighet og kreativitet. Geomag er spennende magnetiske byggesett og byggeleker som lærer barna om magnetiske krefter, samtidig som fantasien, kreativiteten og fingerferdighetene utfordres. Lag spennende, fargerike, morsomme og utfordrende konstruksjoner med magnetiske byggesett fra Geomag.

Vår lavpris: 876,-
På lager
SKU
02217-14
   

Geomag Classic Panel - 200 er et genialt og enkelt byggesystem med magnetiske staver, kuler og paneler som du kan sette sammen til et uendelig antall former og tredimensjonale konstruksjoner med. Utforsk magnetenes spennende verden med dette utfordrende og morsomme byggesettet fra Geomag! Settet inneholder utrolige 200 deler, så her er det bare fantasien som kan sette grenser for hva som kan skapes.

Geomag er designet, utviklet og produsert i Sveits. Målet er å designe leker som underholder, og som stimulerer barnets fantasi, nysgjerrighet og kreativitet. Alle elementer er i tillegg laget av 100% resirkulert plast.

Inneholder:

  • Geomag Classic Panels Green Line byggesett med 200 deler

Detaljer:

  • 200 deler
  • Alder: fra 5 år
  • 100% resirkulert plast
Produktdetaljer
Modell474
EAN0871772004745
MerkeGeomag
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.