Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Hot Wheels Dragon Drive Firefight - bilbane med loop

Hot Wheels lekebiler, bilbaner og garasjer.

Lekebiler, stuntbiler, bilbaner og garasjer fra Hot Wheels med en rekke spennende funksjoner, ulike detaljer, bøyede spor, biler med neste magiske evner - ta det fartsfylte eventyret med inn på barnerommet. Bilene fra Hot Wheels kommer i alle farger, størrelser og med ulike funksjoner som gjør leken enda mer spennende. Ta i bruk det enorme utvalget av biler, baner, garasjer, lekesett og tilbehør, og inviter venner og familie på fartsfylt lek. Tar du utfordringen?

Vår lavpris: 494,-
Utsolgt
SKU
06225-21

Hot Wheels Dragon Drive Firefight - bilbane med loop har utskyter, rampe og et kult hopp i gapet på en drage.

Pass på! En ond drage med navn Dante angriper brannstasjonen i Hot Wheels City! Dante vekkes til live og river ned brannstasjonen, hvor den spiser intetanende biler den kommer over. Bilen flyr gjennom kroppen på dragen, og barna kan bruke stuntferdighetene sine til å skyte bilen mot hodet til dragen for å danke den ut. Settet har 360-graders modulær lek og kan kobles til andre Hot Wheels City-sett og -baner slik at barna kan lage enda flere spennende historier. Én Hot Wheels-bil følger med.

Inneholder:

  • Hot Wheels Dragon Drive Firefight - bilbane med loop
  • Hot Wheels bil

Detaljer:

  • Mål: 45 x 25 x 10 cm (LxHxB)
  • Alder: fra 6 år
Produktdetaljer
ModellHDP03
EAN194735028962
MerkeHot Wheels
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.