Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

Smoby Vroom Planet Multiracing lekesett med lys og lyd - 3 kjøretøy inkludert

Smoby lekehus, sklier, trehjulssykler og rollelek.

Det er mye læring i lek, og lekehusene, skliene, verktøybenkene, dukkelekene, babylekene, butikklekene, sportspillene og kjøkkenlekene fra Smoby oppmuntrer til kreativ rollelek. Smoby har tatt i bruk UV-stabil plast i produksjonen av sine leker, denne er spesielt motstandsdyktig mot forvitring og falming. Utelekene fra Smoby flytter leken utendørs, og gir barna rom for høylytt og energisk lek ute. Smoby barna vokser opp mens de leker, skaper sine egne historier og utvikler fantasien sin gjennom lek.

Smoby produseres i Frankrike, og her vektlegges ønsket om å produsere innovative, morsomme leker, der pedagogiske verdier står i sentrum. Smoby lar barna oppdage verden gjennom lek.

Smoby rollelek: barn elsker å herme etter de voksne, og ved hjelp av kjøkkenleker, butikkeleker, verktøy og dukketilbehør kan de leke ut ulike yrker, roller og oppgaver som de møter i det daglige. 

Smoby utelek: Flytt leken utendørs og la barna utfolde seg med lekehus, sklier, sykler og aktivitetsleker som i tillegg til timer med morsom lek også utfordrer barnets motoriske ferdigheter og logisk tenkning.

Smoby Cotoons er pedagogiske leker til de minste barna. Her utfordres barnets motoriske ferdigheter, gjenkjennelse av farger, og forståelse av årsak-virkning i trygge omgivelser.

Vår lavpris: 376,-
Få igjen på lager
SKU
02216-170
   

Kjør om kapp med motorsykler og biler i dette Vroom Planet lekesettet fra Smoby.

Velg ditt kjøretøy og sett det på startlinjen. Gi startsignalet med lys og lyd, og se motorsyklene og bilen sette av gårde og brumme med publikumssbuen. Kjør om kapp på den banen du selv ønsker, enten det er rette baner med hopp eller en svingete bane.

Etter kjøringen kan bilen og syklene fylle opp tanken igjen og parkere for å gjøre seg klar til neste konkurranse. Settet kommer med 2 motorsykler og 1 bil, og har både lys og lyd.

Inneholder:

  • 1 Vroom Planet Multiracing lekesett
  • 2 Motorsykler
  • 1 Bil

Detaljer:

  • Batteribehov: 2 x R03-batterier (ikke inkludert)
  • Alder: fra 18 mnd.
Produktdetaljer
Modell7600120406
EAN3032161204062
MerkeSmoby
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.