Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

Hot Wheels Mega Construx Twinduction Hauler Pack - lastebil transporter med tilhenger

-57%

Hot Wheels lekebiler, stuntbiler, bilbaner, parkeringshus og garasjer.

Lekebiler, stuntbiler, bilbaner og garasjer fra Hot Wheels med en rekke spennende funksjoner, ulike detaljer, bøyede spor, biler med neste magiske evner - ta det fartsfylte eventyret med inn på barnerommet. Bilene fra Hot Wheels kommer i alle farger, størrelser og med ulike funksjoner som gjør leken enda mer spennende. Ta i bruk det enorme utvalget av biler, baner, garasjer, lekesett og tilbehør, og inviter venner og familie på fartsfylt lek. Tar du utfordringen?

Kampanjepris 142,-
Vår lavpris: 327,-
57%
Du sparer: 185,-
På lager
SKU
06227-66
   

Med dette kule Mega Construx Twinduction Hauler Pack-settet fra Hot Wheels kan du gjøre deg klar for actionfylte stunder med racerbiler. Lekesettet inneholder en stilig oransje lastebil som transporterer en blå racerbil på hengeren. Bygg kjøretøyene selv med byggeklossene og tilpass etter eget ønske.

Totalt er det 355 klosser og deler som du kan kombinere og sette sammen til ditt signaturkjøretøy. Delene kan også settes sammen med andre Mega Construx byggesett, og er kompatibel med andre merker. Kjør lynraskt av gårde, krasj den spesiallagde bilen og vinn løpet med dette favorittkjøretøyet med autentiske detaljer. Settet kommer også med to små sjåfører i racerførerantrekk, og byr på autentisk og kreativ lek.

Inneholder:

  • Hot Wheels Twinduction Hauler pack lekesett

Detaljer:

  • Antall deler: 355
  • Alder: fra 5 år
Produktdetaljer
ModellGYG66
EAN887961971224
MerkeHot Wheels
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.