Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Magical Magnet - magnetiske byggeklosser i flere farger - 98 deler

Vær kreativ med magnetiske byggesett og deler fra Magical Magnet

De magnetiske byggesettene fra Magical Magnet oppmuntrer barna til kreativ byggelek med fargerike, magnetiske former og byggeklosser. Barna skaper sine egne, kreative byggverk og kreasjoner med magnetene. Lek og bygging med magnetiske byggeklosser oppmuntrer til kreativ lek, den utfordrer barnets koordinasjon, fargegjenkjennelse og gir mange timer med morsom og utviklende lek.

Vår lavpris: 796,-
På lager
SKU
08182-95
   

Dette store settet fra Magical Magnet består av 98 geometriske former og magnetiske byggeklosser i flere fine farger. Med de magnetiske delene kan barna lage en rekke forskjellige geometriske strukturer og modeller. Magical magnet-lekesettet utfordrer barnets logiske tenkning og motorikk. Lekesettet motiverer også til kreativ tekning. Magical Magnet settet kommer i en praktisk koffert til oppbevaring.

Inneholder:

  • Magical Magnet byggesett

Detaljer:

  • Antall deler: 98
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
Modell870956
EAN7040698709567
MerkeMagical Magnet
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.