Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Minecraft Steve and Armored horse figursett - 2 figurer og tilbehør

Minecraft leker og byggesett

Skap, utforsk og riv ned konstruksjoner av kuber med Minecraft. Bygg din Minecraft verden ved hjelp av bokser. Boksene lar deg skape redskaper, bygninger og konstruksjoner. Alle som spiller det utrolig populære nettspillet, vil elske å kunne skape egne fortellinger med figurer og byggesett. Minecraft kommer også i form av den klassiske byggeklossen, nemlig LEGO. Minecraft fra LEGO lar deg skape en hel verden med de ulike elementene, figurene og karakterene som du kjenner igjen fra spillet Minecraft.

Vår lavpris: 297,-
Medlemspris 145,-
På lager
SKU
01233-21
   

Det er tid for å skape, utforske og overleve med 8 cm store Minecraft-figurer. Figurene i denne 2-pakningen er utformet med det samme piksel designet som i spillet, og er perfekte for både lek og utstilling. Bevegelige ledd gjør det mulig å stille opp de ikoniske karakterene i kamppositurer, og hver figur leveres med fire papirbyggeblokker og et tilbehør. Inkluderer eksklusive deluxe-figurer. Flott gave til Minecraft-fans som elsker å bygge i den kreative og spennende Minecraft-verdenen.

Inneholder:

  • 2 Minecraft-figurer
  • 4 blokker
  • 2 tilbehør

Detaljer:

  • Mål: 8 cm
  • Materiale: Plast
  • Alder: fra 6 år
Produktdetaljer
ModellHDV39
EAN194735032068
MerkeMinecraft
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.