Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

Mzone Pro Edition hoppematte 4,27 m - passer til runde trampoliner

Mzone trampoliner, AirTracks, akematter og fotballmål

Med trampoliner, AirTracks og akematter finner man uteleker for ulike sesonger, og noen leker som kan brukes både ute og inne, hele året. Mzone trampolinen har ekstra kraftige fjærer for god og jevn sprett. Stålkonstruksjonen på Mzone trampoline er forsterket slik at den tåler langt mer enn en "billig-trampoline". Trampolinehopping er like morsom lek (eller trening) for både barn og voksne. Mzone AirTrack er en oppblåsbar, myk turnmatte som når den fylles med luft er helt perfekt for å gjøre turnøvelser og annen spretten aktivitet. AirTrack matten kan brukes innendørs, utendørs og på vann. AirTrack matten egner seg godt som treningsmatte for turnere, cheerleadere, til tumbling, kampsport og lignende, eller bare som en morsom aktivitet for spretne barn. Mzone akematten er den morsomme akematten som lar deg suse nedover bakken. Akematten er enkelt å frakte opp bakken, og gir ekstra god fart på nedfarten. 

Vår lavpris: 543,-
Utsolgt
SKU
02212-7

Mzone Pro Edition hoppeduk som passer til Pro Edition 4,27 m trampoline. Forsterket hoppeduk for bedre sprett og holdbarhet over tid - strekktestet før levering.

Denne hoppeduken har 112 fjærfester og passer til vår Mzone Pro Edition 4,27 m trampoline, varenummer: MNFT427. Duken kan også brukes til eldre Mzone trampoline-modeller av samme størrelse, men med færre fjærfester. Da vil ikke alle fjærfestene bli tatt i bruk.

  • Mzone Pro Edition hoppeduk
  • Passer Mzone Pro Edition rund trampoline 4,27 m (MNFT427)

Inneholder:

  • Mzone Pro Edition rund hoppematte 4,27 m

Detaljer:

  • Antall fjærfester: 112
  • Materiale: PP, UV-behandlet

MERK: Fjærer og bein følger ikke med.

Produktdetaljer
ModellMNM427-21
EAN7040698718491
MerkeMzone
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.