Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

Mzone Pro Edition firkantet trampoline 2,13 x 3,04 m - komplett pakke med sikkerhetsnett og stige

Mzone trampoliner, AirTracks, akematter og fotballmål

Med trampoliner, AirTracks og akematter finner man uteleker for ulike sesonger, og noen leker som kan brukes både ute og inne, hele året. Mzone trampolinen har ekstra kraftige fjærer for god og jevn sprett. Stålkonstruksjonen på Mzone trampoline er forsterket slik at den tåler langt mer enn en "billig-trampoline". Trampolinehopping er like morsom lek (eller trening) for både barn og voksne. Mzone AirTrack er en oppblåsbar, myk turnmatte som når den fylles med luft er helt perfekt for å gjøre turnøvelser og annen spretten aktivitet. AirTrack matten kan brukes innendørs, utendørs og på vann. AirTrack matten egner seg godt som treningsmatte for turnere, cheerleadere, til tumbling, kampsport og lignende, eller bare som en morsom aktivitet for spretne barn. Mzone akematten er den morsomme akematten som lar deg suse nedover bakken. Akematten er enkelt å frakte opp bakken, og gir ekstra god fart på nedfarten. 

Vår lavpris: 4 476,-
Produktet har en vekt eller størrelse som gjør at den ikke kvalifiserer for fri frakt. 450 kr i frakt tilkommer per enhet.
Utsolgt
SKU
01202-174

I Mzone Pro Edition firkantet trampoline 2,13 x 3,04 cm strekker fjærene seg ulikt og gir en dyp, kraftfull retardasjon og akselerasjon, samt at den produserer mindre sidekraft inn mot midten. Avlange trampoliner gir mye bedre sprett og kontroll på hoppet.

 • Forsterket stålkonstruksjon (galvanisert) - med hele 1,5 mm forsterkede rør (tåler langt mer belastning). 50 mm tykkelse.
 • Rektangulært nett til trampoline som gir langt mer hoppeplass, det er 180 cm høyt noe som gir god beskyttelse når man hopper høyt, og er en foretrukket versjon blant pro brukere
 • Glidelås-åpning i sikkerhetsnettet - YKK glidelås
 • Ekstra kraftige fjær gjør at spretten er utrolig god på denne rektangulære modellen (hele 68 fjærer)
 • Høyde på rammen: 76 cm
 • Forsterket hoppeduk for bedre sprett og holdbarhet over tid - strekktestet før levering.
 • BLACK DESIGN versjonen er utrolig flott og passer perfekt i de Skandinaviske hager
 • Forsterket padding rundt trampolinen som beskytter barnet mot å falle ned imellom fjærene
 • Tåler opptil 130 kg
 • TÜV-sertifisering

Den rektangulære Pro Edition Trampolinen fra Mzone er beregnet hovedsakelig for de som har barn som er litt eldre (gjerne over 5 år) og som ønsker seg en trampoline som gjør mer enn at man bare kan hoppe på den. Etter hvert som barnet blir eldre, og krever mer av sin trampoline, så er sprett, holdbarhet, design, kvalitet og størrelse på trampolinen mer og mer viktig. Med denne modellen får man en proff trampoline til en meget gunstig pris!

En komplett trampolinepakke med sikkerhetsnett og alt av utstyr

 • Trampolinepakken leveres i 3 esker - av 21 til 30 kilo hver per eske. Det gir en totalvekt på ca 80 kilo.
 • Trampolinen leveres hjem på døren.
 • Stige tilpasset Mzone Pro Edition rektangulær trampoline 2,13 x 3,04 følger med - mål stige: 90 cm høy
 • Trampolinemål inkluderer polstring/fjær

Tips før trampolinen tas i bruk:

Husk å følge monteringsanvisningen nøye før du setter i gang med hoppingen. Trampolinen må alltid monteres av en voksen og inspiseres før den tas i bruk av barn.

VIKTIG! Alle trampoliner skal monteres på et så rett underlag som mulig, slik at man unngår at hoppingen gjør trampolinen skjev. Vi anbefaler også at man sikrer trampolinen til underlaget for å unngå at den velter dersom det er kraftig vind, og at den oppbevares innendørs i vinterhalvåret.

Vi anbefaler alltid at kun ett og ett barn (ungdom) bruker trampolinen om gangen. Dessverre er det slik at mange av skadene som oppstår skyldes at flere barn bruker trampoliner samtidig. Her kan du lese mer om noe av det man bør tenke på før man kjøper en trampoline.

Produktdetaljer
ModellMNRT710
EAN7040698715483
MerkeMzone

68 fjærer

Ekstra kraftige fjær for bedre sprett og kontroll.

YKK Glidelås

Sikkerhetsnett med glidelås-åpning.

Forsterket padding

Beskytter barn mot fall mellom fjærene.

Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.