Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar
10 år med lave priser - se våre elleville bursdagstilbud her! 10 år med lave priser - utforsk bursdagstilbudene her!

Nerf Elite 2.0 Prospect QS-4 Wild Edition blaster med 8 Elite 2.0 dartpiler

Nerf blastere - Nerf elite, Nerf ultra strike og Nerf N-strike

Trefninger med myke skumpiler fra NERF blastere kan være en av de morsomste utendørsaktivitetene på en ettermiddag sammen med venner. Og har du plass kan, og får lov, kan lekene fra Nerf også brukes innendørs. Lek med Nerf blastere og dartpiler er like gøy for barn som for voksne, det er en fin måte å jevne ut forskjellene på, og selv i kampens hete fremkalles det mye latter. Prosjektilene er laget i lett skummateriale som er designet slik at de ikke skaper sår eller trenger gjennom huden. 

Utvid samlingen med små blaster-pistoler, gevær eller bygg dine egne varianter med tilbehør og utvidelser, men husk å alltid beskytte kroppen, hodet og øynene med NERF beskyttelsesutstyr. Lek med Nerf blaster leker er en morsom aktivitet, som skaper mye bevegelse gjennom lek - se hvordan barna koser seg mens de løper rundt!

Vår lavpris: 127,-
På lager
SKU
06226-68
   

Gjør deg klar for å slå deg løs med Nerf Elite 2.0 Prospect QS-4 blaster med sitt Wild Edition fargedesign! Prospect QS-4 lekevåpen har 4 pilløp slik at du kan slippe løs 4 darts på rad, og dermed ta opp konkurransen i Nerf-lek. Blasteren kommer med 8 Nerf Elite skumpiler, 4 til å lade med og 4 ekstra for omladning.

Blasteren er enkel å håndtere, slik at du raskt kan sette i gang med leken. Sett dartpiler i løpene, trekk tilbake håndtaket og press inn triggeren for å slippe løs 1 dart. Sikt på målene dine ved hjelp av lekepistolens fastspente kikkertsikte. 

Inneholder:

  • Nerf Elite 2.0 blaster
  • 8 Elite darts

Detaljer:

  • Alder: fra 8 år

MERK: Beskyttelsesbriller anbefales, kjøpes separat.

Produktdetaljer
ModellF5404
EAN5010993991259
MerkeNerf
Copyright © 2023 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.