Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

Nerf Elite 2.0 Tactical Pack med 3 forskjellige blastere og 20 Elite dartpiler

Nerf blastere - Nerf elite, Nerf Minecraft, Nerf Fortnite og Nerf N-strike

Trefninger med myke skumpiler fra NERF blastere kan være en av de morsomste utendørsaktivitetene på en ettermiddag sammen med venner. Og har du plass kan, og får lov, kan lekene fra Nerf også brukes innendørs. Lek med Nerf blastere og dartpiler er like gøy for barn som for voksne, det er en fin måte å jevne ut forskjellene på, og selv i kampens hete fremkalles det mye latter. Prosjektilene er laget i lett skummateriale som er designet slik at de ikke skaper sår eller trenger gjennom huden. 

Utvid samlingen med små blaster-pistoler, gevær eller bygg dine egne varianter med tilbehør og utvidelser, men husk å alltid beskytte kroppen, hodet og øynene med NERF beskyttelsesutstyr. Lek med Nerf blaster leker er en morsom aktivitet, som skaper mye bevegelse gjennom lek - se hvordan barna koser seg mens de løper rundt!

Vår lavpris: 498,-
På lager
SKU
03236-61
   

Få 3 forskjellige blastere og 20 offisielle Nerf Elite darts i NERF Elite 2.0 Tactical Pack.

Triple opp ditt kampbidrag med Nerf Elite 2.0 Tactical Pack med 3 blastere og 20 NERF Elite skumpiler. Sett av gårde 2-tønners blasting action med Operator DB-2 blasteren som skyter 2 dartpiler på rad. Denne blasteren har håndtak du kan dra tilbake, 2 tønner og kikkertsikte. For trippel-skyting av darts følger det med Nerf Trio TD-3 blasteren som sender avgårde 3 piler på rad. Settet fullføres med en Ace SD-1 blaster som skyter en dart. 

Alle Nerf-blastere i Tactical Pack er morsomme og enkle å bruke, slik at barnet kan kaste deg inn i Nerf-lekene. Lad, sikt og avfyr - 3 enkle trinn er alt som skal til. Dette 3-pack blaster-settet er ypperlig for Nerf-fans som ønsker å bygge sin samling med blastere for enhver konkurranse og anledning, men passer også utmerket som gave for alle som er ute etter kampspenning med skumpiler.

Inneholder:

  • 3 blastere
  • 20 Nerf Elite darts

Detaljer:

  • Alder: fra 8 år

MERK: Beskyttelsesbriller anbefales, selges separat

Produktdetaljer
ModellF6146
EAN5010994164430
MerkeNerf
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.