Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

Nerf Minecraft Heartstealer skumsverd med 4 Elite dartpiler

Nerf blastere - Nerf elite, Nerf Minecraft, Nerf Fortnite og Nerf N-strike

Trefninger med myke skumpiler fra NERF blastere kan være en av de morsomste utendørsaktivitetene på en ettermiddag sammen med venner. Og har du plass kan, og får lov, kan lekene fra Nerf også brukes innendørs. Lek med Nerf blastere og dartpiler er like gøy for barn som for voksne, det er en fin måte å jevne ut forskjellene på, og selv i kampens hete fremkalles det mye latter. Prosjektilene er laget i lett skummateriale som er designet slik at de ikke skaper sår eller trenger gjennom huden. 

Utvid samlingen med små blaster-pistoler, gevær eller bygg dine egne varianter med tilbehør og utvidelser, men husk å alltid beskytte kroppen, hodet og øynene med NERF beskyttelsesutstyr. Lek med Nerf blaster leker er en morsom aktivitet, som skaper mye bevegelse gjennom lek - se hvordan barna koser seg mens de løper rundt!

Vår lavpris: 498,-
Utsolgt
SKU
03236-57

Minecraft Heartstealer sverd fra Nerf har skumblad og skyter Nerf Elite piler for 2 forskjellige lekemuligheter.

Nerf og Minecraft kommer sammen igjen for å gi Heartstealer-sverdet, med inspirasjon fra det populære spillet Minecraft: Dungeons. Sverdet skyter Nerf skumpiler så leken byr på to lekemuligheter både i utelek og innelek. La barnet forestille seg at de er en del Minecraft: Dungeons, med sverdet ved sin side, klare for eventyr. Overrask motstandere ved å sikte sverdet mot dem og sende en dart flyvende. Sverdet skyter en dart og er enkel å ta i bruk. Lad dartpilen, dra ned håndspaken og trykk inn knappen for å skyte. 

Heartstealer lekesverdets blad er i skum og inkluderer 4 Nerf Elite skumpiler som gjør at den egner seg til lek både inne og ute. Et flott leketøy for både gutter og jenter, og spesielt en kul gave for små og store fans av Minecraft. 

Inneholder:

  • Minecraft blaster - Heartstealer
  • 4 Nerf Elite darts

Detaljer:

  • Alder: fra 8 år

MERK: Beskyttelsesbriller anbefales.

Produktdetaljer
ModellF7597
EAN5010996126016
MerkeNerf
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.