Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Nerf Minecraft Sabrewing blaster - motorisert bue med 8 Elite 2.0 dartpiler

Nerf blastere - Nerf elite, Nerf ultra strike og Nerf N-strike

Trefninger med myke skumpiler fra NERF blastere kan være en av de morsomste utendørsaktivitetene på en ettermiddag sammen med venner. Og har du plass kan, og får lov, kan lekene fra Nerf også brukes innendørs. Lek med Nerf blastere og dartpiler er like gøy for barn som for voksne, det er en fin måte å jevne ut forskjellene på, og selv i kampens hete fremkalles det mye latter. Prosjektilene er laget i lett skummateriale som er designet slik at de ikke skaper sår eller trenger gjennom huden. 

Utvid samlingen med små blaster-pistoler, gevær eller bygg dine egne varianter med tilbehør og utvidelser, men husk å alltid beskytte kroppen, hodet og øynene med NERF beskyttelsesutstyr. Lek med Nerf blaster leker er en morsom aktivitet, som skaper mye bevegelse gjennom lek - se hvordan barna koser seg mens de løper rundt!

Vår lavpris: 718,-
På lager
SKU
03236-60
   

Minecraft Sabrewing motorisert bue fra Nerf som skyter Nerf Elite 2.0 skumpiler

Nerf og Minecraft kommer sammen igjen for å gi dere Sabrewing-buen, med inspirasjon fra det populære spillet Minecraft: Dungeons. Opplev ekte bue-spenning og motorisert skyting med Nerf Minecraft Sabrewing buen inspirert av den man finner i Minecraft-spillet. Dra tilbake buestrengen med håndtaket for å sette i gang motoren, og trykk in skyteknappen for å fyre av 1 dart. 

Buen inkluderer et 8-darts magasin så du kan sette i gang å slippe løs 8 piler før det er tid for å lade om. Nerf-blasteren kommer også med 8 offisielle Nerf Elite skumpiler, som er både testet og godkjent for ytelse og kvalitet. Et flott leketøy for både gutter og jenter, og spesielt en kul gave for små og store fans av Minecraft. 

Inneholder:

  • Minecraft blaster - Sabrewing
  • 8 Nerf Elite darts
  • Magasin
  • Instruksjoner

Detaljer:

  • Batteribehov: 4 x AA (ikke inkludert)
  • Alder: fra 8 år

MERK: Beskyttelsesbriller anbefales.

Produktdetaljer
ModellF4733
EAN5010994139902
MerkeNerf
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.