Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

PAW Patrol moto pups figursett - pull-back kjøretøy og figur - Rubble

-30%

Paw Patrol figurer, biler og kjøretøy, lekesett og utkikkstårn!

Chase, Marshall, Rocky, Skye, Rubble og Zuma er klare til å redde dagen. Trenger du en ekstra hånd eller pote, ikke vær redd, Paw Patrol-gjengen er på vei! Paw Patrol er redningshunder i trening, og sammen med 10 år gamle Ryder legger de ut på eventyr. Paw Patrol-valpene er inspirert av yrker som brannmann, politibetjent, anleggsarbeider, renovasjonsarbeider, osv. Med figurer, figursett, biler, kjøretøy, utkledning, spill og mye mer kan du ta del i oppdraget, sammen med Ryder og valpene fra Paw Patrol.

Ryder er den 10 år gamle gutten som er leder for valpene i PAW Patrol, han kaller dem inn på oppdrag for deres utkikkstårn Lookout Tower og hjelper dem hvis de møter på hindringer underveis. Paw Patrol består av dalmatineren Marshall, schæferhunden Chase, blandingshunden Rocky, Zuma som er en labrador retriever, Skye en cockapoo og bulldoggen Rubble. De får gjerne hjelp på sine mange oppdrag og redningsaksjoner fra andre valper som huskyen Everest, chihuahuaen Tracker, Tuck og Ella som er golden retrievere, Rex en berner sennenhund og Liberty en langhåret dachs. 

PAW Patrol - Ingen jobb er for stor, og ingen valp er for liten!

Kampanjepris 152,60 Vår lavpris: 218,-
30%
Du sparer: 65,40
Utsolgt
SKU
02216-14

Sett opp farten til redning med Paw Patrols Rubble og hans kjøretøy. Den unike motorsykkelen har autentiske detaljer, store hjul og pull-back funksjon som lar deg kjøre på bakhjulet, en såkalt wheelies. Oppkledd i hjelm og motorsykkel-jakke er Rubble klar til å bli med gjengen i Paw Patrol på spennende eventyr. Når det er tid for et raskt oppdrag, fest Rubble i sjåførsetet, dra sykkelen tilbake over gulvet og slipp tak og se den dra avgårde på eventyr.

  • PAW Patrol moto pups figursett med Rubble
  • Tematisert pull-back motorsykkel og figur
  • Motorsykkel kjører på ett hjul

Samle alle figurer og kjøretøy fra Paw Patrol (selges separat) for det ultimate heltelaget, og redd dagen som et lag.

Innhold:

  • 1 x Rubble figur
  • 1 x Rubble kjøretøy

Detaljer:

  • Alder: fra 3 år

Merk: PAW Patrol moto pups figursett med kjøretøy og figur er kompatibel med Paw Patrol moto pups lekesett 6060232

Produktdetaljer
Modell20129829
EAN778988330449
MerkePaw Patrol
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.