Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

PAW Patrol Ready Race Rescue True Metal Kjøretøy - med 6 kjøretøy

-21%

Paw Patrol figurer, biler og kjøretøy, lekesett og utkikkstårn!

Chase, Marshall, Rocky, Skye, Rubble og Zuma er klare til å redde dagen. Trenger du en ekstra hånd eller pote, ikke vær redd, Paw Patrol-gjengen er på vei! Paw Patrol er redningshunder i trening, og sammen med 10 år gamle Ryder legger de ut på eventyr. Paw Patrol-valpene er inspirert av yrker som brannmann, politibetjent, anleggsarbeider, renovasjonsarbeider, osv. Med figurer, figursett, biler, kjøretøy, utkledning, spill og mye mer kan du ta del i oppdraget, sammen med Ryder og valpene fra Paw Patrol.

Ryder er den 10 år gamle gutten som er leder for valpene i PAW Patrol, han kaller dem inn på oppdrag for deres utkikkstårn Lookout Tower og hjelper dem hvis de møter på hindringer underveis. Paw Patrol består av dalmatineren Marshall, schæferhunden Chase, blandingshunden Rocky, Zuma som er en labrador retriever, Skye en cockapoo og bulldoggen Rubble. De får gjerne hjelp på sine mange oppdrag og redningsaksjoner fra andre valper som huskyen Everest, chihuahuaen Tracker, Tuck og Ella som er golden retrievere, Rex en berner sennenhund og Liberty en langhåret dachs. 

PAW Patrol - Ingen jobb er for stor, og ingen valp er for liten!

Kampanjepris 234,- Vår lavpris: 296,-
21%
Du sparer: 62,-
På lager
SKU
06206-113
   

Paw Patrol er klar for neste oppdrag med sine Ready Race Rescue True Metal-kjøretøy.

Denne pakken har seks biler i 1:55 skala, med eksklusive versjoner av Chase og Marshalls biler. Med autentiske detaljer og grafikk, spoiler, fungerende hjul og metallstøpt materiale. Barna kan enkelt holde oversikt over sin samling med medfølgende plakat. La barnet bruke sin fantasi til å skape morsomme og spennende eventyr med alle sine 6 favoritt-kjøretøy.

Inneholder:

  • 6 True Metal-kjøretøy
  • Samling-plakat

Detaljer:

  • 1:55 skala
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
Modell6054522
EAN778988282472
MerkePaw Patrol
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.