Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

Paw Patrol Mighty Movie Superfilmen - Marshall Mighty Fire Truck brannbil med lys og lyd - Marshall-figur følger med

Paw Patrol figurer, biler og kjøretøy, lekesett og utkikkstårn!

Chase, Marshall, Rocky, Skye, Rubble og Zuma er klare til å redde dagen. Trenger du en ekstra hånd eller pote, ikke vær redd, Paw Patrol-gjengen er på vei! Paw Patrol er redningshunder i trening, og sammen med 10 år gamle Ryder legger de ut på eventyr. Paw Patrol-valpene er inspirert av yrker som brannmann, politibetjent, anleggsarbeider, renovasjonsarbeider, osv. Med figurer, figursett, biler, kjøretøy, utkledning, spill og mye mer kan du ta del i oppdraget, sammen med Ryder og valpene fra Paw Patrol.

Ryder er den 10 år gamle gutten som er leder for valpene i PAW Patrol, han kaller dem inn på oppdrag for deres utkikkstårn Lookout Tower og hjelper dem hvis de møter på hindringer underveis. Paw Patrol består av dalmatineren Marshall, schæferhunden Chase, blandingshunden Rocky, Zuma som er en labrador retriever, Skye en cockapoo og bulldoggen Rubble. De får gjerne hjelp på sine mange oppdrag og redningsaksjoner fra andre valper som huskyen Everest, chihuahuaen Tracker, Tuck og Ella som er golden retrievere, Rex en berner sennenhund og Liberty en langhåret dachs. 

PAW Patrol - Ingen jobb er for stor, og ingen valp er for liten!

Vår lavpris: 234,-
Utsolgt
SKU
07233-25

La barna oppleve spenningen og de magiske kreftene fra PAW Patrol the Mighty Movie, med leker og Mighty Pups figurer som ser akkurat ut som i filmen. Valpen Marshall er i kledd sin Mighty Pups uniform og kommer med sin hel unike brannbil - en lekebil med mektige lys- og lydeffekter! Kjør rundt med bilen med avslådde lamper, som så lyser opp akkurat som i filmen - klar for spennende actionscener og farstfylt moro med inspirasjon fra the Mighty Movie.

Brannbilens stige er bevegelig slik at Marshall-figuren kan komme seg fort til redningsaksjoner i høyden så vel som langs veien. Ingen jobb er for stor, ingen valp er for liten.

Inneholder:

  • Paw Patrol Mighty Fire Truck lekebil
  • Paw Patrol Mighty Pups Marshall figur

Detaljer:

  • Mål bil: ca. 18 x 7,5 cm (LxH)
  • Batterbehov: 3 x LR44-knappebatterier (demo inkludert)
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
Modell6067509
EAN778988486481
MerkePaw Patrol
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.