Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

Peppa Gris Grandpa Pig's Cabin Boat - lekesett med Bestefar Gris' båt som kan åpnes og 2 figurer - 30 cm

Peppa Gris figurer, bamser, biler, dukkehus og spill

Møt Peppa Gris og hennes venner. Peppa bor sammen med mamma Gris, pappa Gris, og lillebror Georg. Peppa Gris er en animert TV-serie for barn, der hun drar på eventyr med sine venner, og lærer barn om vennskap, samarbeid og følelser. Tv-serien tar utgangspunkt i aktiviteter som barna kjenner fra hverdagen med lekegrupper, svømming, besøk hos besteforeldre, lekeplassen eller sykkelturer. La barna gjenskape scener og historier fra TV-serien om Peppa Gris med figurer, lekesett, kjøretøy, figursett og plysjbamser.

Vår lavpris: 305,-
Få igjen på lager
SKU
02227-41
   

Ship O'Hoi! Dra ut på båttur sammen med Peppa og Bestefar Gris i dette Grandpa Pig's Cabin Boat lekesettet med todelt båt!

Peppa Gris er en eventyrlysten gris som er kjent fra den populære animerte serien, og med denne stilige båten kan du bli med på eventyr til havs. Båten er todelt og selve dekket kan løftes av og avdekke en koselig kabin som Peppa kan leke og sove i. Bestefar Gris står støtt ved roret (figuren er fastmontert i båten), og passer på at båten alltid kommer trygt frem. Båten har rullende hjul slik at barna kan dytte båten rundt og late som at de seiler av gårde.

Inneholder:

  • Todelt båt med kabin og fastsatt Bestefar Gris-figur
  • Peppa Gris figur

Detaljer:

  • Mål: ca. 31 x 13x 20 cm (LxBxH)
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
ModellF3631
EAN05010993930241
MerkePeppa Gris
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.