Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar
10 år med lave priser - se våre elleville bursdagstilbud her! 10 år med lave priser - utforsk bursdagstilbudene her!

Peppa Gris Toast-bil - 5 deler

Peppa Gris lekene til alle Peppa fans

Møt Peppa Gris og hennes venner. Peppa bor sammen med mamma Gris, pappa Gris, og lillebror Georg. Peppa Gris er en animert TV-serie for barn, der hun drar på eventyr med sine venner, og lærer barn om vennskap, samarbeid og følelser. Tv-serien tar utgangspunkt i aktiviteter som barna kjenner fra hverdagen med lekegrupper, svømming, besøk hos besteforeldre, lekeplassen eller sykkelturer. Gjenskap scener og historier fra TV-serien om Peppa Gris med figurer, lekesett, kjøretøy, figursett og plysjbamser.

Vår lavpris: 258,-
På lager
SKU
06206-64
   

Tut-tut! Peppa Gris toast-bil er en tro kopi av familien Gris ordentlige bil fra serien. Bilen har lys og lyd og inneholder brødskiver formet som Peppa Gris og Georg Gris, i tillegg til tallerker og kniver. Når du presser ned spaken spilles kjenningsmelodien fra den populære Barne-TV serien og når skivene spretter opp kan man høre Peppa le.  

Innhold:

  • 1 x Lekebil
  • 2 x Toast
  • 2 x Tallerker
  • 2 x Kniver

Detaljer:

  • Batteribehov: 2 x AA-batterier (ikke inkludert)
  • Alder: fra 12 mnd.

Produktdetaljer
Modell905-1684560
EAN5050868456018
MerkePeppa Gris
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.