Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Playmobil Novelmore Knights Darios flymaskin 71211

Playmobil figurer, lekesett, kjøretøy og byggesett

Byggesettene fra Playmobil oppmuntrer til kreativ lek, og er for mange barn deres første introduksjon for byggesett og rollelek. Med figurer, byggesett og kjøretøy fra Playmobil kan barna drømme seg bort og skape sine egne situasjoner og roller, alene eller i samarbeid med andre.

Playmobil inspirerer barn til å skape sine egne eventyr, og til å la fantasien få fritt spillerom. Og i sentrum av denne leken finner du den ikoniske Playmobil-figuren. Denne 7,5 cm høy figuren med bevegelige lemmer, hender med gripefunksjon og et hode som kan roteres. Tyske Playmobil har siden 1974 produsert byggesett i plast av høy kvalitet som er elsket av både barn og voksne. 

Vår lavpris: 275,-
På lager
SKU
06234-129
   

Med sin nyeste oppfinnelse, kanon-flight glideren, navigerer Dario uten om forhindringene under treningen til den store ridderturnering og forsøker å skyte ned målene. Dario DaVanci er kjent for sine geniale oppfinnelser. Hans nyeste genistreg er en allsidig flight glider. Naturligvis tester oppfinnere selv sine verk og han setter seg i den raffinerede flyvemaskinen. Erfarent skyter han vannprojektilene gjennom de brennende ringer og samler på denne måten poeng i vokternes turnering.

Playmobil-lekesettet med 55 deler byr på timevis med spennende rollelek på barnerommet, med tøffe funksjoner som et katapultsete som kan utløses når man trykker på utstøtningsrørene samtidig, og dreielige trehjul under plattformen som gjør at flight glideren kan kjøres over gulvet.

Inneholder:

  • Playmobil-figur
  • Flight glider
  • 3 vannprojektiler
  • Flagg
  • Og mye mer

Detaljer:

  • Antal deler: 55
  • Alder: fra 4 år
Produktdetaljer
Modell71211
EAN4008789712110
MerkePlaymobil
Copyright © 2023 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.