Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Playmobil Stunt Show Racer 71044

Playmobil figurer, lekesett, kjøretøy og byggesett

Byggesettene fra Playmobil oppmuntrer til kreativ lek, og er for mange barn deres første introduksjon for byggesett og rollelek. Med figurer, byggesett og kjøretøy fra Playmobil kan barna drømme seg bort og skape sine egne situasjoner og roller, alene eller i samarbeid med andre.

Playmobil inspirerer barn til å skape sine egne eventyr, og til å la fantasien få fritt spillerom. Og i sentrum av denne leken finner du den ikoniske Playmobil-figuren. Denne 7,5 cm høy figuren med bevegelige lemmer, hender med gripefunksjon og et hode som kan roteres. Tyske Playmobil har siden 1974 produsert byggesett i plast av høy kvalitet som er elsket av både barn og voksne. 

Vår lavpris: 257,-
På lager
SKU
06234-145
   

Med denne stilige Stunt Show Racer fra Playmobil kan barn se fram til spektakulær action og fantastiske stunts! Det actionfylte lekesettet vil få pulsen i været hos små stuntfans. Settet inneholder blant annet ildsøyler som gir ekstra spenning til banen, samt en figur, flagg, pokal og mer. Kan gjerne kombineres med andre Playmobil-sett for utvidet lek. 

Inneholder:

  • Playmobil-figur, racerbil
  • Bensindunk, pokal, flagg
  • Og mer

Detaljer:

  • Antal deler: 45
  • Alder: fra 4 år

Produktdetaljer
Modell71044
EAN4008789710444
MerkePlaymobil
Copyright © 2023 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.