Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

Pokémon malebok - 24 sider

La barna samle Pokemonkort, figurer og bamser av sine favoritt Pokemons!

De originale Pokemon spillene bygger på japanske rollespill med elementer av strategi, bygget for videospill. Pokemon slippes som forskjellige varianter, generasjoner med Pokemons, som spenner over 3 til 4 år, med ulike egenskaper, nye Pokemons og krefter. Pokemon Trading gard game, Pokemon TCG eller Pokemon samlekortspill baserer seg på Nintendos Pokemon-univers, der barna kan samle på byttekort, mynter og figurer med sine favoritt-Pokemons. Pokemon kort kan samles, byttes eller spilles med.

Pokemon brer seg også til figurer, bamser, figursett og spill med Pokemons som Pikachu, Eevee, Mew, Bulbasaur, Charizard, Rattata, Raichu, Vulpix, Snorlax, Mewtwo og mange flere. Jakten på dine Pokemons er spennende og morsom, kanskje du finner Rhydon som var den første Pokemon, Feebas som er en av de mest sjeldne, Mewtwo som er en av de sterkeste av alle Pokemons, Pikachu som alle kjenner til eller Ash som er en av hovedkarakterene i Pokemon TV-serien. 

Les mer om Pokemon byttekort her

Pokemon - gotta catch 'em all

Vår lavpris: 92,-
På lager
SKU
09217-64
   

Er du Pokemonfan og elsker å fargelegge, er denne maleboken med Pokemonmotiv midt i blinken for deg. Denne gule maleboken med Meowth og Team Rocket på fremsiden inneholder flere sider med motiver med de kjente karakterene fra Pokemon. Finn frem fargeblyantene og fargelegg i vei!

Inneholder:

  • Pokemon malebok

Detaljer:

  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
Modell124186
EAN7031651241866
MerkePokemon
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.