Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

Pokemon Legendary Figure 20 cm - Dragonite

La barna samle Pokemonkort, figurer og bamser av sine favoritt Pokemons!

De originale Pokemon spillene bygger på japanske rollespill med elementer av strategi, bygget for videospill. Pokemon slippes som forskjellige varianter, generasjoner med Pokemons, som spenner over 3 til 4 år, med ulike egenskaper, nye Pokemons og krefter. Pokemon Trading gard game, Pokemon TCG eller Pokemon samlekortspill baserer seg på Nintendos Pokemon-univers, der barna kan samle på byttekort, mynter og figurer med sine favoritt-Pokemons. Pokemon kort kan samles, byttes eller spilles med.

Pokemon brer seg også til figurer, bamser, figursett og spill med Pokemons som Pikachu, Eevee, Mew, Bulbasaur, Charizard, Rattata, Raichu, Vulpix, Snorlax, Mewtwo og mange flere. Jakten på dine Pokemons er spennende og morsom, kanskje du finner Rhydon som var den første Pokemon, Feebas som er en av de mest sjeldne, Mewtwo som er en av de sterkeste av alle Pokemons, Pikachu som alle kjenner til eller Ash som er en av hovedkarakterene i Pokemon TV-serien. 

Les mer om Pokemon byttekort her

Pokemon - gotta catch 'em all

Vår lavpris: 296,-
På lager
SKU
09192-87
   

Den 20 cm høye Pokemon Dragonite figuren er her, og den er klar for kamp! Og når det er Pokemon-kamper er Dragonite kjent som en av de tøffeste, og som en av de sterkeste Dragon-typene noensinne. Legg den til teamet ditt, eller kjemp sammen med andre Pokemon-figurer for å gjenskape dine favorittkamper. Dragonite-figuren er detaljert utformet og har flere bevegelige deler.

Inneholder:

  • Pokemon Legendary Figure 20 cm - Dragonite

Detaljer:

  • Mål: ca. 20 cm
  • Alder: fra 4 år

Gotta Catch 'Em All!

Produktdetaljer
Modell97696
EAN0889933976961
MerkePokemon
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.