Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar
Black Deals avsluttes om:

Pokemon TCG: Holiday Calendar 2023 - julekalender med byttekort

Pokemon kort, samlepermer, figurer, bamser og lekesett.

De originale Pokemon spillene bygger på japanske rollespill med elementer av strategi, bygget for videospill. Pokemon slippes som forskjellige varianter, generasjoner med Pokemons, som spenner over 3 til 4 år, med ulike egenskaper, nye Pokemons og krefter. Pokemon Trading gard game, Pokemon TCG eller Pokemon samlekortspill baserer seg på Nintendos Pokemon-univers, der barna kan samle på byttekort, mynter og figurer med sine favoritt-Pokemons. Pokemon kort kan samles, byttes eller spilles med.

Pokemon brer seg også til figurer, bamser, figursett og spill med Pokemons som Pikachu, Eevee, Mew, Bulbasaur, Charizard, Rattata, Raichu, Vulpix, Snorlax, Mewtwo og mange flere. Jakten på dine Pokemons er spennende og morsom, kanskje du finner Rhydon som var den første Pokemon, Feebas som er en av de mest sjeldne, Mewtwo som er en av de sterkeste av alle Pokemons, Pikachu som alle kjenner til eller Ash som er en av hovedkarakterene i Pokemon TV-serien. 

Les mer om Pokemon byttekort her

Pokemon - gotta catch 'em all

Vår lavpris: 640,-
Utsolgt
SKU
06227-153

Styrk Pokemonsamlingen din mens du teller ned dagene til julaften med denne fine julekalenderen fra Pokemon TCG. Holiday Calender er adventskalenderen med 24 luker fylt med spennende overraskelser som kommer godt med til din Pokemon-spilling. Kom i julestemning med en Pokemon-gave hver dag! Kalenderen inneholder alt fra fan-favorittene som Pikachu og Glaceon til mer sesongbaserte Pokemon. Totalt kan du samle en hel parade med dine favorittkarakterer, boosterpakker med byttekort, og andre kule overraskelser med denne kalenderen.

Inneholder:

  • 8 glinsekort, inkludert 2 V og 1 VMAX
  • 2 mynter
  • 2 klistremerkeark
  • 1 sidekick dangler med Pikachu og Glaceon
  • 5 boosterpakker
  • 7 3-card fun packs
  • Kodekort til Pokemon TCG Online

Detaljer:

  • Alder: fra 6 år

Merk: 1 boosterpakke inneholder 10 stk tilfeldige byttekort.

Produktdetaljer
ModellPOK85256
EAN820650852565
MerkePokemon
Copyright © 2023 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.