Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Radiostyrte biler, droner og kjøretøy

Filter

Sorter etter
kjøpsalternativer
Pris
Aktuelt
Kategori
Merke
Alder
Interesse
Karakter

Produkter 1-40 av 101

Page
per side

Andre er også interessert i:

Radiostyrte biler, radiostyrte firhjulinger, radiostyrte helikoptre og droner.

Fartsfylt moro for fartsglade barn (og voksne). Radiostyrte biler, kjøretøy, fly og droner er morsomme å leke med alene, og ekstra gøy sammen med andre. Inviter til fartsfylte mesterskap og konkurranser, og konkurrer med venner og familie - hvem kommer først over målstreken?

Fjernstyrte biler og kjøretøy som styres med en fjernkontroll er bare noen av RC-lekene som finnes tilgjengelig. Du finner en hel verden av radiostyrte leker for barn med biler, droner, helikoptre, båter og andre kjøretøy. RC-bilene og kjøretøyene kommer med oppladbare batterier, og etter litt ladetid er du klar for å ta kjøretøyet ditt ut på veien, opp i luften eller ut på vannet.

Ta utfordringene til skogen eller luften. Radiostyrte biler, radiostyrte firhjulinger, radiostyrte helikoptre og droner gir timevis med morsom lek, og radiostyrte kjøretøy med ulik frekvens gjør at flere kan kjøre samtidig.

Copyright © 2023 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.