Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar
10 år med lave priser - se våre elleville bursdagstilbud her! 10 år med lave priser - utforsk bursdagstilbudene her!

Ravensburger 3D Puslespill 216 brikker - Big Ben

Ravensburger med de klassiske puslespillene og morsomme, lærerike spill til barn og voksne!

Ravensburger har de klassiske puslespillene av høy kvalitet med spennende motiver, og de morsomme, lærerike spillene til både barn og voksne. Puslespill utfordrer spilleren i logisk tenkning, og sette sammen det forhåndsdefinerte motivet på en riktig måte. Ravensburger velkjente logo, den blå trekanten, står for morsom lek, utdanning og samvær. Ravensburger er et av verdens ledende merker for puslespill, spill og aktivitetsleker. 

Vår lavpris: 288,-
På lager
SKU
03193-29
   

Pusle det kjente Big Ben klokketårnet i London med Ravensburger 3D puslespillet. Gjenskap et av verdens mest ikoniske landemerker ved hjelp av dette puslespillet av høy kvalitet, som består av 216 brikker. Du kan pusle sammen modellen på to ulike måter: du kan pusle sammen bitene ut i fra numrene på baksiden av brikkene, eller du kan gi deg selv en utfordring ved å pusle sammen ved å se på motivet. Ravensburger er ett av verdens mest kjente merker når det gjelder puslespill, med fine motiv og puslespill-brikker av høy kvalitet. 3D-brikkene er i hardplast og er enkle å pusle sammen.

Inneholder:

  • Ravensburger 3D Puslespill 216 brikker - Big Ben

Detaljer:

  • Mål: 41 cm høy
  • Antall brikker: 216
  • Alder: fra 10 år
Produktdetaljer
Modell125548
EAN4005556125548
MerkeRavensburger
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.