Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar
10 år med lave priser - se våre elleville bursdagstilbud her! 10 år med lave priser - utforsk bursdagstilbudene her!

Rolly Toys rollyPowerwinch: Grønn vinsj til tråtraktor

RollyToys traktorer og kjøretøy

RollyToys er et merke som leverer traktorer, anleggskjøretøy, tilbehør og andre typer kjøretøy av svært høy kvalitet, med originalt design, kvalitet og funksjonalitet, produsert i Tyskland. Traktorer og kjøretøy fra Rolly Toys er kopier og minivarianter av dem de voksne kjører, og som barna ser på gården eller på byggeplassen. RollyToys tar utendørsleken til et nytt nivå, med detaljer og funksjonalitet, akkurat som originalen. Kjøretøyene fra RollyToys hjelper til i utviklingen av grovmotorikken og oppmuntrer til mange timer med utendørslek.

Vår lavpris: 327,-
Få igjen på lager
SKU
04217-75
   

Rolly Toys rollyPowerwinch er en grønn og gul vinsj som fungerer ypperlig til din Rolly Toys tråtraktor. Trenger du å dra last med stor kraft, er denne robuste vinsjen løsningen. Koble på selve vinsjen på din Rolly Toys pedaltraktor (kjøpes separat), og fest vinsjkroken på det du ønsker å dra inn. Bruk sveiven for å rulle inn tauet på trommelen igjen. Du vil bli overrasket hvor lett det er å hale inn relativt tung last! Supert tilbehør til store Rolly Toys traktorer som tilfører autentisitet til kreativ lek.

Inneholder:

  • RollyPowerwinch grønn vinsj

Detaljer:

  • Mål: 38 x 8 x 26 cm
  • Farge: grønn
  • Kan kobles på feste både foran og bak på kjøretøyet
  • Alder: fra 3 år

Merk: Traktor medfølger ikke.

Produktdetaljer
Modell408986
EAN4006485408986
MerkeRollyToys
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.