Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Puslespill

Produkter 1-52 av 233

Page
per side
Sett synkende rekkefølge
 1. Clementoni High Quality Collection New York - puslespill med 3000 biter 33546
  Clementoni High Quality Collection New York - puslespill med 3000 biter
  30%
  Vår lavpris: kr 276,- Kampanjepris kr 193,20
 2. Grafix puslespill i tre med knotter og lyd - gårdsdyr
  Grafix Puslespill i tre med lyd - Gårdsdyr
  43%
  Vår lavpris: kr 117,- Kampanjepris kr 68,-

Produkter 1-52 av 233

Page
per side
Sett synkende rekkefølge

Puslespill er en livslang aktivitet som passer like godt for barn som for voksne. Puslespill lar barn øve på finmotorikken og øve øyehåndkoordinasjon, og virker som hjernetrim for voksne. Alt fra barnets første puslespill med få brikker, til puslespill med over 2000 brikker til voksne bidrar til at både fantasien og hjerneaktiviteten øker.

Puslespillene går fra de enkleste med få bokstaver eller tall, til puslespill med få, men store brikker. For de voksne vil puslespill med ulike motiver, landskap og landemerker med mange små brikker være noe som faller i smak, og holder hendene og tankene i gang.

Hos Lekekassen.no finner du et stort utvalg av puslespill til barn i alle aldre. Vi har gulvpuslepill, knottepuslespill, 3-i-1 puslespill, store puslespill og små puslespill. Puslespillene er av høy kvalitet fra kjente merkevarer som virkelig kan puslespill. 

Copyright © 2020 Lekekassen. All rights reserved.