Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Wader søppelbil med søppeldunk - 42 cm lang

Wader har lekene for aktive og utforskende barn

Barnet ditt leker på en aktiv måte, det lærer og utforsker. Alle produkter fra Wader Polesie er utviklet med stort fokus på detaljer, multifunksjonalitet og sikkerhet. Wader Polesie bruker kun materialer av høy kvalitet, som er ufarlige for barnet og som tåler aktiv lek. Lekene fra Wader gjør barnet ivrig på å utforske og lære samtidig som de leker og har det moro med byggesett, kjøretøy og sandkasselek.

Vår lavpris: 235,-
På lager
SKU
06216-40
   

Tøff lekebil som forestiller en søppelbil. Dette kjøretøyet fra Wader vil skape mye glede og fantasifull lek for barn fra 3 år og oppover. La barnet forestille seg at de er holder orden i by og bygd når de styrer sin egen leke-søppelbil som tømmer søppeldunker.

Skyv bilen rundt, stopp ved neste søppeldunk og fest på bilen. Vend rundt og tøm innholdet i bilen før dunken settes ned igjen, akkurat som de ekte søppelbilene. Det er en søppeldunk inkludert.

Inneholder:

  • Wader søppelbil
  • Søppeldunk

Detaljer:

  • Mål: ca. 43 x 16 x 22 cm (LxBxH)
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
Modell2122CN01
EAN8719214073527
MerkeWader
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.