Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Wader lastebil med tipp - 84 cm lang

Wader har lekene for aktive og utforskende barn

Barnet ditt leker på en aktiv måte, det lærer og utforsker. Alle produkter fra Wader Polesie er utviklet med stort fokus på detaljer, multifunksjonalitet og sikkerhet. Wader Polesie bruker kun materialer av høy kvalitet, som er ufarlige for barnet og som tåler aktiv lek. Lekene fra Wader gjør barnet ivrig på å utforske og lære samtidig som de leker og har det moro med byggesett, kjøretøy og sandkasselek.

Vår lavpris: 796,-
Få igjen på lager
SKU
02236-7
   

Denne store dumperen fra Wader gir små anleggsarbeidere muligheter til å gjøre store oppdrag, enten det er frakting av sand eller leker, eller rydding på anleggsplassen. Den store lastebilen måler 84 cm i lengden og har en lastekapasitet på opptil 80 kg, som også gjør den ideell for transport av barn. De store hjulene sørger for stabilitet og tryggere lek, og svingbar frontaksel gjør bilen ekstra manøvrerbar, slik at alle hindringer kan mestres lekende lett.

Inneholder:

  • Wader lastebil

Detaljer:

  • Mål: ca. 84 x 44 x 41 cm (LxBxH)
  • Alder: fra 3 år

Produktdetaljer
Modell46116
EAN4810344046116
MerkeWader
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.