Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Badeleker

Filter

Sorter etter
kjøpsalternativer
Kategori
Pris
Nyhet
Merke
    POPULÆRE MERKER
  1. ANDRE MERKER A-Å
Alder

Produkter 1-52 av 172

Page
per side
Sett synkende rekkefølge

Produkter 1-52 av 172

Page
per side
Sett synkende rekkefølge

Barn (og voksne) elsker å leke med og i vann, og en dag på stranden eller i bassenget kan gi timevis med morsom lek. Oppblåsbare badeleker, flytemadrasser, baderinger, oppblåsbare dyr man kan sitte på eller en oppblåsbar båt gjør en dag i vannet ekstra gøy! Badeleker er ikke bare morsomt å leke med, men det blir også enkelt å ta en hvil på flytemadrassen eller det oppblåsbare dyret når man trenger en pust i vannet (bakken).

Svømmeutstyr som dykkermasker, armringer, snorkel, flytevester og svømmeføtter gjør lek i vann til en trygg opplevelse. Og med UV-beskyttelse kan barnet leke trygt i solen uten å være bekymret for skadelige stråler eller solbrent hud. Men husk at det alltid er viktig å ta pauser fra solen, og slappe av med kald drikke eller nyte en is i skyggen!

Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.