Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Barnets første bøker

36 produkter

per side
Sett synkende rekkefølge
 1. Pekeboka mi
  Pekeboka mi
  kr 69,-
 2. Norske dyr - pekebok
  Norske dyr - pekebok
  kr 99,-
 3. Pekebok - mine første kosevers 450441
  Pekebok - mine første kosevers
  kr 88,- Kampanjepris kr 35,-
 4. Tøybok elefant
  Tøybok elefant
  kr 98,-
 5. Tøybok kanin
  Tøybok kanin
  kr 98,-

36 produkter

per side
Sett synkende rekkefølge

Pekebøker, lydknapp-bøker, Ta- og føle bøker, er beregnet for de minste barna. Med tydelige bilder, og kort eller ingen tekst, er disse bøkene spesielt tilrettelagt for barnets første møte med bøker. Barnet blar, peker, kjenne, hører lyden og lærer nye ord og uttrykk.

Les og lær med bilder, klaffer og lyder. Med lydknappbøker kan barna høre lyden som dyret, kjøretøyet, situasjonen, eller ordene lager. Ved hjelp av tekst og lyder lærer barnet om dyr, kjøretøy, hvordan håndtere nye situasjoner, og nye ord og uttrykk.

Hos oss finner du bøker som passer til de minste barna som handler om dyr, kjøretøy, mine første ord, daglige situasjoner og handlinger, farger, og mye mer. Vi har pekebøker med klaffer, pekebøker med lyd, bøker med knapper, bøker med deler og felter som skal kjennes og tas på.

Copyright © 2018 Lekekassen. All rights reserved.