Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

BRIO Kuleramme i tre med klokke 30447

BRIO togbaner, dukkevogner, treleker og byggesett

BRIO har i over 100 år produsert treleker av svært høy kvalitet. Disse klassiske lekene i tre har vært i bruk i generasjoner - hvem har vel ikke selv hatt en leke fra BRIO som barn? BRIO Togsett, BRIO togbanetilbehør, BRIO treleker, BRIO Builder, BRIO babyleker og BRIO dukkevogner er populære leker hos de aller fleste barn, lekene går i arv, og trelekene fra BRIO går aldri av moten. Med nye deler, design og funksjoner, er lekene fra BRIO alltid i utvikling, og utfordrer barnets motoriske ferdigheter. Lekene fra BRIO følger barnets utvikling og vokser sammen med barnet. BRIO treleker er solide, klassiske leker som tåler en trøkk, og som er utviklet og laget for små barns måter å leke på.

Vår lavpris: 228,-
På lager
SKU
09206-100
   

Denne kulerammen fra Brio er en klassisk leke for tidlig introduksjon til nummer, telling og læring av tid. Laget av tre og plast, leken har ti fargerike kuler og en klokke med bevegelige visere. Et pedagogisk verktøy som tar seg bra ut på hyllen, og vil følge barnets oppvekst.

Inneholder:

  • 1 Brio kuleramme med klokke

Detaljer:

  • Mål: ca. 22 x 22 x 8 cm (BxHxD)
  • Materiale: Tre, Plast
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
Modell30447
EAN7312350304473
MerkeBRIO
Copyright © 2021 Lekekassen. All rights reserved.