Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

Bruder Auto Dodge RAM Racing Team - 02504

Bruder anleggsmaskiner, traktorer, transportkjøretøy og lekebiler

Gravemaskiner, lastebiler, gaffeltrucker, bulldosere og mye mer. De utrolig populære bygg- og anleggsmaskinene fra Bruder er leker av høy kvalitet produsert av den tyske leketøysprodusenten, som er kjent for sine detaljerte og virkelighetstro lekebiler og kjøretøy. Byggeplassen har aldri sett mer virkelig ut, og med biler og kjøretøy fra Bruder kan du være sikker på at utstyret aldri svikter og at jobben blir gjort!

De mest ikoniske traktor-modellene fra John Deere, New Holland, Massey Ferguson, Claas og mange flere laget av det tyske kvalitetsmerket BRUDER. Bruder lager virkelighetstro og detaljerte traktorer, tilhengere, ploger, harver, skurtresker,traktorer med tilhengere og mye mer. Skogsarbeideren må holde orden og ha kontroll på alt utstyret når man skal ta fatt på dagens arbeidsoppgaver. Det må holdes orden i skogen, det må hugges og trimmes, og alt må gjøres på en sikker måten. Med skogsmaskiner, tømmerbiler og arbeidsbiler fra Bruder kan små skogsarbeidere starte på dagens eventyr, og være sikre på at utstyret aldri svikter.

Alle kjøretøy fra Bruder er miniatyrer av virkelige, store anleggsmaskiner som gjør rolleleken mer realistisk. Bruder produserer biler og kjøretøy som varer i generasjoner. De er en av verdens fremste produsenter av lekebiler og kjøretøy, og deres filosofi er at lek er en fin måte for barn å lære, vokse og oppleve verden rundt dem.

Made in Germany. I nesten ett hundre år har Bruder produsert biler og kjøretøy av høy kvalitet - med utgangspunkt, detaljer og design fra de ekte, store kjøretøyene. Hos Bruder finner du traktorer, lastebiler, gravemaskiner, kranbiler, søppelbiler, alle med utgangspunkt i originalen fra Mercedes Benz, MAN, Scania, John Deere, New Holland, Claas, Land Rover, Jeep, CAT og mange flere. Fra Bruder finner du biler og kjøretøy av høy kvalitet, med realistiske detaljer, kjøretøyene som får jobben gjort. Bruder biler, kjøretøy, anleggsmaskiner, traktorer og utrykningskjøretøy er robuste, de tåler en trøkk, og kan brukes både innendørs og utendørs.

Når kvalitet og sikkerhet er viktigst, da velger du Bruder til dine barn.

Vår lavpris: 883,-
På lager
SKU
09195-22
   

Gamle som unge er vi interessert i motorsport, ingen overraskelser der! Spenning og raske biler er nok noe vi alle morer oss med og i dette fantastiske lekesettet, fra den tyske kvalitetsleverandøren Bruder, får du nøyaktig det, fart og spenning.

Her kommer nemlig et helt team klare for racing hvor som helst. En Bruder RAM-pickup med 420 HK og firhjulstrekk, en biltilhenger, en Bruder Roadster racing bil og en figur med hjelm. Det er sitteplass til figuren i begge bilene. Pickupen har 4 dører som kan åpnes og firhjulstrekk. Tilhengeren kan vippes og du kan med enkelhet kjøre racing bilen på planet. Du kan dessuten ta av taket på racing-bilen. Så morsomt! Kjøretøyene og tilbehøret fra den tyske kvalitetsleverandøren Bruder har unike detaljer og virkelighetstro design som inspirerer til timevis med realistisk og lærerik lek.

 • Plass til Bworld-figur i begge kjøretøyene
 • Pickup med firhjulstrekk og dører som kan åpnes
 • Tippfunksjon på henger
 • Avtagbart tak på bil

Inneholder:

 • Bruder Auto Dogde RAM pickup 
 • Bruder tilhenger 
 • Bruder Roadster racing bil 
 • Figur med hjelm 

Detaljer:

 • Mål: 51 x 20 x 35,5 cm (LxBxH)
 • Skala: 1:16
 • Materiale: plast (ABS)
 • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
Modell02504
EAN4001702025045
MerkeBruder
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.