Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Dyr

Filter

Sorter etter
kjøpsalternativer
Kategori
Pris
Serie
Serier
Nyhet
Merke
    POPULÆRE MERKER
  1. ANDRE MERKER A-Å
Alder

Produkter 1-52 av 522

Page
per side
Sett synkende rekkefølge

Produkter 1-52 av 522

Page
per side
Sett synkende rekkefølge

Dyr er spennende skapninger, og i denne kategorien kan du finne dyrefigurer og figursett med dyr som lar barna leve seg inn i en verden omgitt av dyr fra alle verdensdeler, nålevende dyr, forhistoriske dyr, og fantasidyr. Har barnet et favorittdyr kan det aldri slå feil med en dyrefigur av samme sort som de kan leke med.

La barna leke med kjente og mindre kjente dyr fra savannen, villmarken, havet eller fra bondegården, eller let gjennom vårt utvalg av dinosaurer, drager og fantasidyr. La barna bli kjent med nye dyr i tillegg til dyr de kjenner godt fra før, og la de skape egne kreative historier og stunder med uendelige timer med morsom dyrelek. Kanskje hesten møter på en løve, eller giraffen blir bestevenn med en drage? Kanskje dinosaurene kommer tilbake og lever side om side med elgen og dyrene i skogen, og kanskje enhjørninger lever i flokk på fjellet? Alle muligheter er til stede når barna bestemmer og skaper sine egne historier.

I denne kategorien finner man enkeltstående dyrefigurer i tillegg til både figursett med flere dyr i samme pakke, og figursett med tilleggsutstyr. Dyrene kommer i flere størrelser, utseender og utforminger, og noen av dyrene er til og med interaktive slik at de egner seg ekstra godt til rollelek. Er du en dyreelsker, finner du garantert noe du vil like her.

Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.