Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Dinosaurer

Filter

Sorter etter
kjøpsalternativer
Pris
Serie
Serier
Nyhet
Merke
Alder

Produkter 1-52 av 115

Page
per side
Sett synkende rekkefølge

Produkter 1-52 av 115

Page
per side
Sett synkende rekkefølge

Reis langt tilbake i tid og lev deg inn i en fengslende og spennende verden av dinosaurer, øgler og de første reptiler. Spill ut ulike scenarioer med dinosaurer som Tyrannosaurus Rex, Therizinosaurus, Giganotosaurus, Spinosaurus og Velociraptor. Disse utryddede dyrene byr på timevis med kreativ og fantasifull lek. Lag din egen samling av disse interessante, forhistoriske dyrene!

I denne kategorien har vi samlet dinosaurer og øgler fra kjente merkevarer, og som man kan kjenne igjen fra TV og film. Utvalget består av dinosaurer av flere typer i flere størrelser, former og farger. Ønsker man en mer livaktig dinosaur å leke med, finnes det en rekke dinosaurer med både lys, lyd og bevegelse, i tillegg til noen man kan sette sammen og bygge selv. Her finner man noe for alle dinosaurinteresserte, så er barnet ditt glad i dinosaurer er du på riktig sted!

Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.