Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Fantasidyr

Filter

Sorter etter
kjøpsalternativer
Kategori
Pris
Serie
Serier
Nyhet
Merke
Alder

Produkter 1-52 av 90

Page
per side
Sett synkende rekkefølge

Produkter 1-52 av 90

Page
per side
Sett synkende rekkefølge

Bli med inn i en fantasiverden der drager, enhjørninger, havfruer, troll, kjemper og mystiske skapninger lever side om side. Dragene regjerer i luften med sine storslagne vinger, horn og evnen til å sprute ild. I en fargerik verden under vann finner du havfruer, vanndrager og vakre sjødyr. I fjellene og dypt inne i jungelen finner du nye, spennende monstre, troll og kjemper med skumle krefter og evner, samt vakre enhjørninger både med og uten vinger. Denne kategorien er med andre ord fullspekket med eventyrlige skapninger med både gode og onde krefter.

Fantasidyrene kan også kalles fabeldyr, og er godt representert i gamle historier fra folkemunne og fabler. Barna lar seg gjerne fascinere av enhjørninger, drager, havfruer og troll og andre dyr som lever videre i eventyrfortellinger og folkeeventyr. La barna leke ut sine egne kreative fabler og fortellinger med figurer og dyr fra en magisk fantasiverden. Med ulike krefter og styrker er fantasidyrene ofte årsaken til uforklarlige hendelser, både på godt og vondt, og fantasidyrene byr på timevis med morsom lek for barna.

Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.