Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Gårdsdyr

Filter

Sorter etter
kjøpsalternativer
Pris
Serie
Serier
Nyhet
Merke
Alder

Produkter 1-52 av 192

Page
per side
Sett synkende rekkefølge

Produkter 1-52 av 192

Page
per side
Sett synkende rekkefølge

La barna leke at de er bønder på bondegården mens de skaper mange kreative historier med gårdsdyrene! Dyrene som er kjent fra gården har lett for å engasjere barn, da dette er dyr man ofte har et forhold til eller har sett før. Hos oss finner du mengder av figurer av gårdsdyr og husdyr som barna vil elske å leke med. Kanskje barnet har et favorittdyr? Enten det er hester, kyr, sauer, hunder, katter, høner, griser eller andre gårdsdyr som griper interessen til barnet, vil man kunne finne gårdsdyr-figurer av høy kvalitet fra kjente merkevarer her.

Figurene i denne kategorien kommer med fantastisk lekeverdi, samtidig som de er høyst dekorative og av svært god kvalitet. Lekefigurer formet som ulike gårdsdyr gir barna mange timer med morsom rollelek, der de kan leke bønder og gjenskape situasjoner fra et typisk gårdsliv, eller så kan du se barna skape helt nye eventyr med dyrene. Mulighetene er mange, enten man ønsker en tradisjonell bondegård med flere dyresorter, eller ønsker å skape et ridesenter eller har en drøm om å være dyrlege eller bonde.

I denne kategorien finner man både enkeltstående gårdsdyr-figurer og flere dyrefigurer fra bondegården i ett og samme lekesett. Noen figursett inneholder i tillegg ekstra utstyr for mer kreativ lek, og kanskje du er heldig og finner et interaktivt dyr med funksjoner som lyd, lys og bevegelse du kunne tenke deg?

Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.