Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Ville dyr

Filter

Sorter etter
kjøpsalternativer
Pris
Serie
Serier
Nyhet
Merke
Alder

Produkter 1-52 av 103

Page
per side
Sett synkende rekkefølge

Produkter 1-52 av 103

Page
per side
Sett synkende rekkefølge

Det er noe helt eget og majestetisk med ville dyr, og det kan være fengslende å lære om det rike dyrelivet utenfor de vi er vant til å se i det dagligdagse. Ta turen til jungelen, til havets dyp, savannen eller dypt inn i skogen, og skap spennende historier med de ville dyrene. Barna vil elske å kunne dra til en eksotisk regnskog eller til iskalde polområder på barnerommet med figurene du finner i denne kategorien. Her står de fritt til å lage sin helt egen fantasiverden. Kanskje det finnes en jungel midt på Nordpolen, og isbjørner og apekatter leker side om side?

I tillegg til ville dyr som trasker på land, slik som løver, tigre, elefanter, isbjørner, ulver og andre ville dyr og rovdyr fra alle verdens kriker og kroker, er det også flere ville skapninger som lever i vann. Ta turen til havets dyp for å oppleve en spennende verden av fisk, dyr og andre skapninger som lever under vann. Her finner du et bredt utvalg av havdyr som fisker, skilpadder, hvaler, krokodiller og andre dyr og skapninger som tilbringer store deler av sitt liv i eller ved vann.

De ville figurene i denne kategorien finnes både som enkeltstående figurer, i tillegg til figursett med flere dyr i samme pakke. Noen figursett kommer også med ekstra utstyr for mer moro. Ta på deg safarihatten eller dykkermasken og utforsk det ville dyreriket!

Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.