Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Figurer

Filter

Sorter etter
kjøpsalternativer
Kategori
Pris
Serie
Serier
Nyhet
Merke
    POPULÆRE MERKER
  1. ANDRE MERKER A-Å
Alder

Produkter 1-52 av 496

Page
per side
Sett synkende rekkefølge

Produkter 1-52 av 496

Page
per side
Sett synkende rekkefølge

Figurer byr på mye lek og moro for barna, og her kan du finne et bredt utvalg av actionfigurer, superhelter, superskurker, prinsessefigurer og andre karakterer kjent fra TV- og filmverdenen. Et bredt utvalg sikrer at barn i alle aldre finner figurer de ønsker å leke med eller samle på. I denne kategorien vil du finne både gode og onde karakterer, og figurer med både superkrefter og uten noen spesielle krefter.

Figurene kommer i ulike størrelser og med ulike funksjoner og egenskaper, og er perfekt til å ta med seg på tur da det byr på mye kreativ moro. Figursettene oppmuntrer til fantasifull rollelek, og med figurer som barna kjenner igjen fra TV og film kan de også gjenskape kjente scener og fortellinger, i tillegg til at de kan skape sine helt egne kreative historier med sine favorittkarakterer. Figurene selges både enkeltvis og i figurpakker med enten flere karakterer i samme pakke, eller med diverse ekstrautstyr for ekstra moro. Figursettene og figurene byr på mange timer med lek og moro!

Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.