Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Actionfigurer

Filter

Sorter etter
kjøpsalternativer
Pris
Serier
Nyhet
Merke
    POPULÆRE MERKER
  1. ANDRE MERKER A-Å
Alder

Produkter 1-52 av 117

Page
per side
Sett synkende rekkefølge

Produkter 1-52 av 117

Page
per side
Sett synkende rekkefølge

Alle barn elsker å leke med actionfigurer! Lat som du er en del av Marvel-universet med modige og fryktløse karakterer som skal redde verden på episke måter, skyt ut edderkoppnettet og sleng deg fra bygning til bygning mens du holder byen trygg, bli med til det episke universet hvor autobots lever, kjemp på de gode eller de ondes side i galakser langt, langt borte, vær rampete og modig sammen med tenåringshelter, eller aktiver søkelyset som skinner inn i nattehimmelen på en forbipasserende sky.

Vi har actionfigurer i flere størrelser og former, og både av helter og skurker fra ulike univers. I denne kategorien finner du actionfigurer fra fjerne galakser med både gode og onde krefter, modige og slue karakterer fra norrøn mytologi, geniale milliardærer med høyteknologiske jerndrakter, superhelter med kapper og evnen til å fly, kjøretøy som kan omformes til fryktløse krigere, helter med flaggermusdrakter og episke kjøretøy, og ondskapsfulle skurker som ønsker å utslette liv ved hjelp av Infinity stener. Actionfigurene kommer både som enkeltstående figurer, samt i figursett med flere karakterer eller utstyr for timevis med actionfylt lek og moro.

Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.