Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Film- og TV-figurer

Filter

Sorter etter
kjøpsalternativer
Pris
Nyhet
Merke
    POPULÆRE MERKER
  1. ANDRE MERKER A-Å
Alder

Produkter 1-52 av 112

Page
per side
Sett synkende rekkefølge

Produkter 1-52 av 112

Page
per side
Sett synkende rekkefølge

Mange barn får ofte en eller flere favorittkarakterer eller -figurer gjennom film og TV, og kan leke i timevis med sine små venner. I denne kategorien finner du en rekke figurer, personligheter og karakterer kjent fra den digitale verden, enten det er fra filmer, spill eller TV-program og serier.

Dersom du vet hvilken film, serie eller barne-TV-program som engasjerer barnet ditt, blir det raskt mye enklere å velge den perfekte figuren. Velg en enkeltstående figur av favorittkarakteren, eller velg et figursett med flere karakterer eller med mer utstyr for en kreativ lekestund. Enten du er på jakt etter noe som engasjerer de minste barna eller de litt eldre kan du finne noe som interesserer de fleste her. La barna gjenskape scener, øyeblikk eller eventyr fra sine favorittserier og -filmer, eller se de skape egne fantasifulle historier.

Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.