Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Samlefigurer

Filter

Sorter etter
kjøpsalternativer
Pris
Serier
Nyhet
Merke
    POPULÆRE MERKER
  1. ANDRE MERKER A-Å
Alder

Produkter 1-52 av 189

Page
per side
Sett synkende rekkefølge

Produkter 1-52 av 189

Page
per side
Sett synkende rekkefølge

Samlefigurer er figurer og figursett som egner seg like godt til lek som til å være utstilt på hylla. Figurene barna samler på og ønsker seg henger ofte sammen med hva de interesserer seg for, enten det er en film, et spill eller et TV-program som fanger interessen. Med figurer av favoritt-karakterene kan de leke ut spennende eventyr eller gjenskape scener fra spillet eller filmen, og når leken er over holder samlefigurene seg godt på hylla som dekorasjon og som et minne.

Oppdag barnas interesser og kjøp inn favorittfigurene som gjør leken ekstra morsom, og la de ta del i et univers av figurer, karakterer, eventyr og opplevelser som de kjenner seg igjen i og ønsker å være en del av. Er figurene også en del av interiøret på barnerommet og noe barna ønsker å stille ut, er det også stor sannsynlighet for at figurene havner tilbake på hylla etter leken er ferdig. Barn i alle aldre synes det er morsomt og engasjerende å samle på ting, og det er helt klart morsomt å klare å samle på en hel serie med morsomme figurer.

Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.