Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

Dyrefigurer

Filter

Sorter etter
kjøpsalternativer
Pris
Aktuelt
Merke
Alder
Interesse

Produkter 1-40 av 394

Page
per side

Dyrefigurer av hester, gårdsdyr, ville dyr, dinosaurer, enhjørninger og drager.

Dyr er spennende skapninger, og i denne kategorien kan du finne dyrefigurer og figursett med dyr som lar barna leve seg inn i en verden omgitt av dyr fra alle verdensdeler, nålevende dyr, forhistoriske dyr, og fantasidyr. Har barnet et favorittdyr kan det aldri slå feil med en dyrefigur av samme sort som de kan leke med.

La barna leke med kjente og mindre kjente dyr fra savannen, villmarken, havet eller fra bondegården, eller let gjennom vårt utvalg av dinosaurer, drager og fantasidyr. La barna bli kjent med nye dyr i tillegg til dyr de kjenner godt fra før, og la de skape egne kreative historier og stunder med uendelige timer med morsom dyrelek. Kanskje hesten møter på en løve, eller giraffen blir bestevenn med en drage? Kanskje dinosaurene kommer tilbake og lever side om side med elgen og dyrene i skogen, og kanskje enhjørninger lever i flokk på fjellet? Alle muligheter er til stede når barna bestemmer og skaper sine egne historier.

I denne kategorien finner man enkeltstående dyrefigurer i tillegg til både figursett med flere dyr i samme pakke, og figursett med tilleggsutstyr. Dyrene kommer i flere størrelser, utseender og utforminger, og noen av dyrene er til og med interaktive slik at de egner seg ekstra godt til rollelek. Er du en dyreelsker, finner du garantert noe du vil like her.

La barna leke at de er bønder på bondegården mens de skaper mange kreative historier med gårdsdyrene! Dyrene som er kjent fra gården har lett for å engasjere barn, da dette er dyr man ofte har et forhold til eller har sett før. Hos oss finner du mengder av figurer av gårdsdyr og husdyr som barna vil elske å leke med. Kanskje barnet har et favorittdyr? Enten det er hester, kyr, sauer, hunder, katter, høner, griser eller andre gårdsdyr som griper interessen til barnet, vil man kunne finne gårdsdyr-figurer av høy kvalitet fra kjente merkevarer her.

Reis langt tilbake i tid og lev deg inn i en fengslende og spennende verden av dinosaurer, øgler og de første reptiler. Spill ut ulike scenarioer med dinosaurer som Tyrannosaurus Rex, Therizinosaurus, Giganotosaurus, Spinosaurus og Velociraptor. Disse utryddede dyrene byr på timevis med kreativ og fantasifull lek. Lag din egen samling av disse interessante, forhistoriske dyrene

Det er noe helt eget og majestetisk med ville dyr, og det kan være fengslende å lære om det rike dyrelivet utenfor de vi er vant til å se i det dagligdagse. Ta turen til jungelen, til havets dyp, savannen eller dypt inn i skogen, og skap spennende historier med de ville dyrene. Barna vil elske å kunne dra til en eksotisk regnskog eller til iskalde polområder på barnerommet med figurene du finner i denne kategorien. Her står de fritt til å lage sin helt egen fantasiverden. Kanskje det finnes en jungel midt på Nordpolen, og isbjørner og apekatter leker side om side?

En enhjørning ser kanskje bare ut som en vanlig hest med horn i pannen, men en enhjørning er så mye mer enn en hest. Se hvordan barna lar seg fascinere av disse vakre figurene, ofte dekorert med lyse farger, glitter og glitrende steiner. Sammen med vakre prinsesser, havfruer og fantasidyr er enhjørningen en sentral karakter i gamle fabler og eventyr. Enhjørninger med vinger, sjøenhjørninger som bor under vann, enhjørninger med havfruer, enhjørninger med prinsesser, enhjørninger med blomster, pegasus enhjørning - utvalget er stort, hvem har ikke lyst på en vakker unicorn?

I denne kategorien finner du en rekke figurer og figursett av ulike insekter og reptiler som barn kan leke med. Ønsker man litt mer interaktive leker finner man også flere krypdyr og virveldyr som beveger på seg eller har andre morsomme funksjoner man kan utforske. Se gjennom vårt utvalg og finn en figur som barna kan skape morsomme stunder med.

Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.