Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

Fisher Price Pull-Along Activity Blocks - trekkeleke med fargerike stableklosser

Fisher-Price babyleker, laugh and learn og interaktive bamser.

Barn lærer best gjennom lek, og lek er svært viktig for barn utvikling. Lekene fra Fisher Price sender barnet inn i en verden av kreativ lek med læreleker for babyer, smårollinger og litt eldre barn. Lekene fra Fisher Price bidrar i barnets utvikling av finmotorikk og grovmotorikk, det lærer gjenkjennelse av farge og form, og får utfordret sin forståelse av årsak - virkning. Med alt til babyen, Laugh & Learn, førskolebarn følger Fisher Price barnets vekst og endrede behov med sine produktserier tilpasset barnets alder.

Newborn-lekene fra Fisher-Price treffer barnet på deres nivå, og ved hjelp av leker med rolig musikk, bilder som beveger seg, babygym tilpasset nyfødte og enkle leker som reagerer på barnet bevegelse, stimuleres barnets ferdigheter. Fisher-Price Newborn babyleker passer for barn fra nyfødt til de er ca 3 mnd.

Fisher-Price Infant er leker spesielt utviklet og tilpasset den enorme utviklingen barnet går gjennom fra det er ca 3 mnd og til det fyller 1 år. Lekene fra Fisher-Price ivaretar barnets utvikling trinn for trinn med aktivitetsleker, babygym, puttebokser, sorteringsleker og trekkeleker. Fisher-Price Laugh and learn som gir barnet ditt muligheten til å lære gjennom glede ved lek med en hel samling av læringsleker.

Fisher-Price Toddler er lekene for små barn fra 12 mnd til barnet er ca 3 år. Småbarnslekene fra Fisher-Price lar deg oppleve og skape et miljø for læring og utvikling for barnet, samtidig som dere kan tilbringe verdifull tid sammen. Fisher-Price deler-småbarns-lekene i tre aldersgrupper.

Medlemspris 170,10 30%
Vår lavpris: 243,-
På lager
SKU
01212-2
   

Barnet ditt kan riste, stable, sortere og rulle rundt mens det leker med Fisher-Price Pull-Along activity blocks. Klossene er fargerike, med trykte objekter, teksturer og bokstaver. Klossene er også markert med et tall som stemmer med klossens plassering i vognen. Og når man rister på en av klossene kan man se de fargerike perlene som rasler rundt inne i klossen.

Når barnet er klar til å ta sine første skritt er det bare å ta med seg vognen og klossene på tur. Hjulene ruller og vognen er enkel å trekke, selv for små barn.

  • Finmotoriske ferdigheter: Ved å gripe klossene og stable disse utvikler barnet sine fingerferdigheter, samt koordinering mellom hånd og øye.
  • Grovmotoriske ferdigheter: Små muskler utfordres når barnet trekker med seg vognen mens de står, går og beveger seg.
  • Sensorisk: Hver av klossene har forskjellige farger og teksturer som bidrar i barnets utvikling av fargegjenkjennelse

Inneholder:

  • Fisher Price trekkbar vogn
  • 9 fargerike klosser, 1 kloss inneholder perler

Detaljer:

  • Mål: 20 x 22 x 9 cm
  • Alder: fra 6 mnd
Produktdetaljer
ModellGJW10
EAN887961818949
MerkeFisher Price
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.