Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Jurassic World Dominion Brachiosaurus figur - stor dinosaur 106 cm

Dinosaurer, figurer og lekesett fra Jurassic Park og Jurassic World.

De fleste barn vil elske dinosaurer, det er så spennende med disse store dyrene som ikke kan temmes, og som man ikke får oppleve, men bare lese om. Barna vil skape sine egne historier, øyeblikk og eventyr der disse forhistoriske skapningene er i sentrum med leker som dinosaurfigurer, byggesett og hobbysaker. Filmene Jurassic Park og Jurassic World tar en med til et sted der dinosaurene er hentet tilbake og der mennesker mister kontrollen i et forsøk på å leve side om side med dinosaurene, noen av de farligste skapningene som har eksistert på jorden.

Vår lavpris: 676,-
Få igjen på lager
SKU
06227-197
   

Stor Brachiosaururs dinosaur på 106 cm inspirert fra Jurassic World Dominion, med bevegelige ledd.

Gjør klar for spennende og engasjerene action og eventyr med Jurassic World Dominion! Denne realistiske Brachiosaurus figuren er hele 106 cm lang, og har utvidet bevegelighet og utrolig filmtro design. Den elegante, lange nakken har flere artikulasjoner. Dinosaur-entusiaster vil elske å ha denne langhalsede dinosauren i samlingen sin, og den er perfekt til å både utvide og starte samlingen av egen personlig dinosaurpark.

Perfekt gave for barn som elsker dinosaurer og Jurassic World. Last ned Jurassic World Facts appen (Android og iOS) for mer dinosaur-moro! Bring dinosaruen til live med utvidet AR-lek. Scan den skjulte DNA-koden med din smart-enhet for nye AR-opplevelser.

Inneholder:

  • Brachiosaurus dinosaurfigur

Detaljer:

  • Mål: ca. 106 cm
  • Alder: fra 4 år
Produktdetaljer
ModellHFK04
EAN0194735041657
MerkeJurassic World
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.