Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

LEGO Technic biler og kjøretøy

32 produkter

per side
Sett synkende rekkefølge

32 produkter

per side
Sett synkende rekkefølge

Fra LEGO Technic kommer de mest avanserte bilene og kjøretøyene, med autentiske detaljer, design inspirert av ekte biler og kjøretøy og med en rekke funksjoner som er morsomme å bygge og leke med. Byggesettene fra LEGO Technic lar deg bygge avanserte og realistiske modeller som girkasser og styresystemer. Bilene og kjøretøyene fra Technic er like detaljerte på innsiden som det du ser på utsiden. Byggesettene fra LEGO Technic er like populære for voksne som for barn, og gir et morsomt prosjekt man kan gjøre sammen. LEGO Technic åpner en ny verden med avanserte detaljer og byggesett.

LEGO Technic Pull-Backs er robuste kjøretøy med sterke pullback-motorer som lar dem enkelt kjøre fra konkurrentene. Bygg disse detaljerte, robuste kjøretøyene fra LEGO Technic, trekk dem bakover og se hvor raskt de beveger seg fremover. LEGO pull backs er også perfekte som stuntbiler, de tåler en trøkk, og det er spennende og se hvem som kommer best ut av kappkjøringen, du eller dine konkurrenter.

Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.