Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Småbiler

Produkter 1-52 av 104

Page
per side
Sett synkende rekkefølge

Produkter 1-52 av 104

Page
per side
Sett synkende rekkefølge

Leketøysbiler vil fange barnets interesse og trigge fantasien og lekemulighetene, og hos oss finner du et bredt utvalg av lekebiler og samlebiler av ulike størrelser, former og materiale. Vårt brede utvalg inneholder naturtro Diecast lekebiler som ser ut som virkelige biler, men som får plass i håndflaten. I tillegg finner man en rekke fine småbiler i både plast og tre, med harde og myke dekk, og kjøretøy til både ute- og innebruk.

Vi har lekebiler fra kjente merkevarer hvor du både kan kjøpe enkeltstående biler, samt lekesett med flere biler og kjøretøy samlet i én og samme pakke. Kategorien inneholder flere typer småbiler som opptrekksbiler, biler til sandkassen, biler for små og store barn, biler du kan sette sammen selv og interaktive biler med lyd og lys. Kjøretøyene er av god kvalitet, med virkelighetstro detaljer og fra kjente merkevarer.

Copyright © 2021 Lekekassen. All rights reserved.