Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar
10 år med lave priser - se våre elleville bursdagstilbud her! 10 år med lave priser - utforsk bursdagstilbudene her!

Småbiler

Filter

Sorter etter
kjøpsalternativer
Nyhet
Pris
Merke
    POPULÆRE MERKER
  1. ANDRE MERKER A-Å
Alder
Interesse

17 produkter

Sett synkende rekkefølge
per side

Småbiler, lekebiler i metall og Diecast biler til barn

Leketøysbiler vil fange barnets interesse og trigge fantasien og lekemulighetene, og hos oss finner du et bredt utvalg av små lekebiler, småbiler og samlebiler av ulike størrelser, former og materiale. Vårt brede utvalg inneholder naturtro småbiler, også kalt Diecast lekebiler, som ser ut som virkelige biler og som får plass i håndflaten. I tillegg finner man en rekke fine småbiler i både metall, plast og tre, med harde og myke dekk, og kjøretøy til både ute- og innebruk.

Vi har lekebiler fra kjente merkevarer hvor du både kan kjøpe enkeltstående biler, samt lekesett med flere biler og kjøretøy samlet i én og samme pakke. La barnet sette seg bak rattet for å utforske en fantastisk, fartsfylt verden, der de kan slippe kreativiteten fri i lek med morsomme småbiler. Kjøretøyene er av god kvalitet, med virkelighetstro detaljer og fra kjente merkevarer.

Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.