Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Nerf SpiderMan Across the SpiderVerse Miles Morales Tri-Shot Blaster med 3 dartpiler

Nerf blastere - Nerf elite, Nerf ultra strike og Nerf N-strike

Trefninger med myke skumpiler fra NERF blastere kan være en av de morsomste utendørsaktivitetene på en ettermiddag sammen med venner. Og har du plass kan, og får lov, kan lekene fra Nerf også brukes innendørs. Lek med Nerf blastere og dartpiler er like gøy for barn som for voksne, det er en fin måte å jevne ut forskjellene på, og selv i kampens hete fremkalles det mye latter. Prosjektilene er laget i lett skummateriale som er designet slik at de ikke skaper sår eller trenger gjennom huden. 

Utvid samlingen med små blaster-pistoler, gevær eller bygg dine egne varianter med tilbehør og utvidelser, men husk å alltid beskytte kroppen, hodet og øynene med NERF beskyttelsesutstyr. Lek med Nerf blaster leker er en morsom aktivitet, som skaper mye bevegelse gjennom lek - se hvordan barna koser seg mens de løper rundt!

Vår lavpris: 398,-
På lager
SKU
03236-55
   

La barna forestille seg at de svinger til action og eventyret fra Spider-Verse med Marvel Spider-Man: Across the Spider-Verse Miles Morales Tri-Shot blasteren! Blasteren kommer med 3 NERF-darts inkludert. Lad opp Tri-Shot blasteren, trekk tilbake spennmekanismen for så å trykke inn på håndtaket for å skyte. Både gutter og jenter vil elske å forestille seg at de gjør seg klar for å beskytte byen fra skurker, akkurat som Miles Morales fra Marvel.

Med denne Nerf blasteren kan de forestille seg sine egne web-kastende eventyr og gjenskape sine favorittøyeblikk fra Across the Spider-Verse. 

Inneholder:

  • NERF Spider-Man blaster
  • 3 NERF darts
  • Instruksjoner

Detaljer:

  • Alder: fra 5 år

MERK: Beskyttelsesbriller anbefales, selges separat

Produktdetaljer
ModellF3734
EAN5010994111748
MerkeNerf
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.