Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Pokemon Ash kostyme - 6-8 år - 128 cm - t-skjorte, vest, shorts og caps

Pokemon - gotta catch 'em all

De originale Pokemon spillene bygger på japanske rollespill med elementer av strategi, bygget for videospill. Pokemon slippes som forskjellige varianter, generasjoner med Pokemons, som spenner over 3 til 4 år, med ulike egenskaper, nye Pokemons og krefter. Pokemon Trading gard game, Pokemon TCG eller Pokemon samlekortspill baserer seg på Nintendos Pokemon-univers, der barna kan samle på byttekort, mynter og figurer med sine favoritt-Pokemons. Pokemon kort kan samles, byttes eller spilles med.

Pokemon brer seg også til figurer, bamser, figursett og spill med Pokemons som Pikachu, Eevee, Mew, Bulbasaur, Charizard, Rattata, Raichu, Vulpix, Snorlax, Mewtwo og mange flere. Jakten på dine Pokemons er spennende og morsom, kanskje du finner Rhydon som var den første Pokemon, Feebas som er en av de mest sjeldne, Mewtwo som er en av de sterkeste av alle Pokemons, Pikachu som alle kjenner til eller Ash som er en av hovedkarakterene i Pokemon TV-serien. 

Vår lavpris: 357,-
På lager
SKU
03217-15
   

Kle deg ut som Ash fra Pokémon med dette kostymet for barn i alderen 6-8 år! Ash er en av hovedkarakterene i Pokémon verdenen, og er en Pokémontrener som er kjent for å ha et nært vennskap til Pokémonen sin, Pikachu. Ash er ofte sett i dette antrekket med blå shorts, hvit t-skjorte med en rød strek tvers over brystet, og en blå vest med lommer og gule kanter. I tillegg er han sjelden å se uten den røde capsen sin med et svart Pokéball design i form av bokstaven C. Gotta catch 'em all!

Inneholder:

  • Ash kostyme med t-skjorte og vest, shorts og caps.

Detaljer:

  • Alder: 6-8 år
  • Størrelse: 128

Merk: sko medfølger ikke

Produktdetaljer
Modell9908893
EAN0194099027458
MerkePokemon
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.