Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

Pokemon Charizard kostyme 8-12 år - kappe med hette og vinger

La barna samle Pokemonkort, figurer og bamser av sine favoritt Pokemons!

De originale Pokemon spillene bygger på japanske rollespill med elementer av strategi, bygget for videospill. Pokemon slippes som forskjellige varianter, generasjoner med Pokemons, som spenner over 3 til 4 år, med ulike egenskaper, nye Pokemons og krefter. Pokemon Trading gard game, Pokemon TCG eller Pokemon samlekortspill baserer seg på Nintendos Pokemon-univers, der barna kan samle på byttekort, mynter og figurer med sine favoritt-Pokemons. Pokemon kort kan samles, byttes eller spilles med.

Pokemon brer seg også til figurer, bamser, figursett og spill med Pokemons som Pikachu, Eevee, Mew, Bulbasaur, Charizard, Rattata, Raichu, Vulpix, Snorlax, Mewtwo og mange flere. Jakten på dine Pokemons er spennende og morsom, kanskje du finner Rhydon som var den første Pokemon, Feebas som er en av de mest sjeldne, Mewtwo som er en av de sterkeste av alle Pokemons, Pikachu som alle kjenner til eller Ash som er en av hovedkarakterene i Pokemon TV-serien. 

Les mer om Pokemon byttekort her

Pokemon - gotta catch 'em all

Vår lavpris: 296,-
Få igjen på lager
SKU
03217-19
   

Charizard betyr "ildsprutende dinosaur" på japansk, og nå kan du kle deg ut som denne Pokémonen med dette kostymet for barn i alderen 8-12 år. Kostymet er en slags plysjkappe og passer derfor til flere størrelser. Kappen er i oransje slik som Charizard er, med hale og hette med ansiktet til Pokémonen printet på. Hetten har også de karakteristiske ørene hans, og på ryggen er det to grønne vinger med oransje kanter. Charizard, jeg velger deg!

Inneholder:

  • Charizard plysjkappe med vinger og hette

Detaljer:

  • Alder: 8-12 år

Merk: sko, skjorte og bukse følger ikke med

Produktdetaljer
Modell9909058
EAN0194099029506
MerkePokemon
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.