Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Barnets første bøker

52 produkter

per side
Sett synkende rekkefølge
 1. Pekebok - dyr på gården
  Pekebok - dyr på gården
  Vår lavpris: 95,-
 2. Pekebok - kjæledyr
  Pekebok - kjæledyr
  Vår lavpris: 95,-
 3. Disney Frozen bildebok
  Disney Frozen bildebok
  Vår lavpris: 149,-
 4. fisher price sit and snuggle baby bok - GJD37
  Fisher Price Sit and Snuggle - aktivitetsbok for baby
  38%
  Kampanjepris 158,- Vår lavpris: 256,- Du sparer: 98,-
 5. Pekebok med søvnige dyr 450471
  Pekebok med søvnige dyr
  Vår lavpris: 75,-

52 produkter

per side
Sett synkende rekkefølge

Barnets første bøker er gjerne pekebøker, lydknapp-bøker, Ta- og føle bøker, bøker som er beregnet for de minste barna. Med tydelige bilder, og kort eller ingen tekst, er disse bøkene spesielt tilrettelagt for barnets første møte med bøker. Barnet blar, peker, kjenne, hører lyden og lærer nye ord og uttrykk. Les og lær med bilder, klaffer og lyder. Med lydknappbøker kan barna høre lyden som dyret, kjøretøyet, situasjonen, eller ordene lager. Ved hjelp av tekst og lyder lærer barnet om dyr, kjøretøy, hvordan håndtere nye situasjoner, og nye ord og uttrykk.

Hos oss finner du bøker som passer til de minste barna som handler om dyr, kjøretøy, mine første ord, daglige situasjoner og handlinger, farger, og mye mer. Vi har pekebøker med klaffer, pekebøker med lyd, bøker med knapper, bøker med deler og felter som skal kjennes og tas på. De fleste barn elsker bøker. De tilegner seg ny kunnskap gjennom historier som de enten leser selv eller som de leser sammen med en voksen. Bøker for barn har flotte bilder og illustrasjoner som gjør historiene med levende, og korte tekster som barnet også kan lese selv.

Copyright © 2021 Lekekassen. All rights reserved.